Arbetshelg för mötespresidiet

smiley_glad

Denna helg har mötespresidiet en arbetshelg. Tanken är att redan nu börja förbereda nästa version av mötesplattformen. För den som är intresserad utav exakt vad vi arbetar med så går det att följa alla de förbättringar som vi arbetar med via http://utv.piratpartiet.se/

Har du egna förslag på förbättringar till nästa möte så kan du själv registrera dig på utv.piratpartiet.se och lämna in nya så kallade tickets. Maila oss i mötespresidiet så lägger vi in era förslag till förbättring. Det går även bra att maila oss på motespresidiet@piratpartiet.se om du har svårt att förstå verktyget.

Andra saker som vi arbetar med är att fixa färdigt protokollet från höstmötet. I skrivande stund är vi uppe i version 4 av röstlängdsbilagan som är på över 300 sidor. Inte jättespännnande, men nödvändigt.

Här på denna blogg kommer vi att försöka hålla er uppdaterade med vad vi gör. Smell you later!

Kommentarer

Nils skrev

hm, dumt att den funktionen har försvunnit. Då gör vi som så att man mailar motespresidiet snabel a piratpartiet .se och önskar en förbättring.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>